Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tölt be a bios?

Hecvid kérdése:

Miért nem tölt be a bios?

Figyelt kérdés

Még ùgy fél éve, kicseréltem a gepben a videó kártyát és azóta, nagyon sokáig van fent az alaplap logója indításnál.

Ezután, most betettem egy ssd meghajtót az eddigi hdd mellé és szerettem volna megnyitni a biost, azonban az nem tölt be, helyette csak fekete képernyő van.

Ha hagyom, akkor rendesen betölt az operációs renszer.

A videó kátya berakása óta, nem próbaltam megnyitni a biost, szóval nem tudom, hogy mikor kezdődött a hiba.

Mi lehet a gond?

A megoldás?

2015. szept. 19. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A BIOS-ban állítsd azt a dolgot elsődleges indításként, amin az OP rendszered van.
2015. szept. 19. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a problémám lényege, hogy nem tudom megnyitni a BIOSt, így nem tudom, hogyan tehetném meg ezt
2015. szept. 19. 22:34
 3/4 A kérdező kommentje:

A probléma, hogy mikor próbálom megnyitni a bios setup-ot (nálam "del") vagy bármit amit felajánl az alaplap képernyőjén, azt nem tölti be valamiért, csak fejete képernyőt látok.

Maga a windows (7) tökéletesen fut

2015. szept. 19. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Fogas kérdés. De ha maga a bios rom tönkrement, akkor egyrészt megszívtad, másrészt nem tudnám megérteni, hogy egyáltalán hogyhogy megy a gép, hisz a BIOS vezérli a ventiket, hardvereket, kb. szinte mindent. próbáld ki úgy, hogy kiveszed a mostani videokarid. Alaplaphiba az egyértelmű, de hogy, hogy történhetett, az engem is érdekel.. :o
2015. szept. 20. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!