Laptopom lefagy, érthetetlenül működik. A laptopom jelenleg úgy működik, hogy (ma reggeli példa) : bekapcsolom, elmegy a bios screen, utána feketeség. Nem tölt tovább. És jön a trükk!?
Ha akkumulátorral+telepről működtetem (mindig így használtam 4+ éves a laptopom) ki kell vennem az akksit és csak úgy tölt tovább! Jött a "windows indítása kép" megállt. Mostmár be kellett tennem az akksit csak úgy ment tovább! Érdekes? Azonban a felhasználó választás előtt még ismét "lefagyott" kivettem akksit már töltött is.. Utána beírtam jelszavamat Windowst betöltötte. Chromeot is ugyanígy nyitotta meg. Rá kattintottam-> fagyás-> akksi ki-> betölti chromeot. Szóval ez a szisztéma. Ha "lefagy" ki- vagy be kell tennem az akksit.
2 hete telepítettem újra a Win7-et ez 2 napja megy így. Azt hittem túlmelegedés, de nem, laptop hűtőt is vásároltam miatta.
Szerintetek HW hiba lesz vagy egy Win7 reinstall segíteni fog? (ma megyek haza, ezért nem tudtam még megcsinálni, mert nincs nálam win7 setup dvd)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Minden driver fent van (biztonság kedvéért letöltöttem egy Driver Checker nevű programot is, nem talált hibát.)
Bios reset menetét esetleg le tudnád nekem írni?
De ha az akksi lenne a problémás, attól ha csak telepről használnám jónak kellene lennie a laptopomnak, nem? Minden esetre amint
hazaérek újra telepítem (külföldi oldalakon w indows meghibásodást is említenek. Na de 2 hét után..?)
Írok majd fejleményeket: )
Addig is tippeket elfogadok ha valaki új kommentelő érkezne és járt már így! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!