Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopom lefagy, érthetetlenül...

Laptopom lefagy, érthetetlenül működik. A laptopom jelenleg úgy működik, hogy (ma reggeli példa) : bekapcsolom, elmegy a bios screen, utána feketeség. Nem tölt tovább. És jön a trükk!?

Figyelt kérdés

Ha akkumulátorral+telepről működtetem (mindig így használtam 4+ éves a laptopom) ki kell vennem az akksit és csak úgy tölt tovább! Jött a "windows indítása kép" megállt. Mostmár be kellett tennem az akksit csak úgy ment tovább! Érdekes? Azonban a felhasználó választás előtt még ismét "lefagyott" kivettem akksit már töltött is.. Utána beírtam jelszavamat Windowst betöltötte. Chromeot is ugyanígy nyitotta meg. Rá kattintottam-> fagyás-> akksi ki-> betölti chromeot. Szóval ez a szisztéma. Ha "lefagy" ki- vagy be kell tennem az akksit.

2 hete telepítettem újra a Win7-et ez 2 napja megy így. Azt hittem túlmelegedés, de nem, laptop hűtőt is vásároltam miatta.

Szerintetek HW hiba lesz vagy egy Win7 reinstall segíteni fog? (ma megyek haza, ezért nem tudtam még megcsinálni, mert nincs nálam win7 setup dvd)

Előre is köszi a válaszokat! :)

2015. jún. 5. 10:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Win7 reinstall nem segített, illetve nincs BIOS-ban C state. : /
2015. jún. 5. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
biosban nincs gyári beállítások-ra történő visszaállás? factory defaults, restore to default settings, stb..
2015. jún. 6. 00:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Restore to default settings-t már alkalmaztam és semmi változás nem történt.
2015. jún. 6. 10:09
 14/17 anonim ***** válasza:

BIOS-ban minden HW rendben, látja?

Kipróbálnám:

Variálj kicsit a RAM-okkal. Kivesz-betesz...csak az egyik csak a másik.

A HDD-d csatlakozóját kicsit mozgasd meg.

Mindezt akku nélkül.

BIOS-ban minden HW rendben, látja?

2015. jún. 6. 21:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Most vettem észre játék közben (WoW), hogy ha telepről megy a játék akkor van 150+ fps-em, de amint kihúzom és csak az akksi marad bent, akkor leugrik 30 körülre. Ez előtt akksival is 100+ fps-em volt ugyanúgy. Lehet videókártya "deaktiválódik"? Vagy valami ilyesmi?
2015. jún. 8. 10:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az akku nem tud annyi kakaót biztosítani, amennyire szüksége van. Csere.
2015. jún. 8. 10:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Csak mellé még mindig ott van ugyanúgy a kérdés,hogy ha csak telepről megy akkor miért "fagyogyat" be ugyanúgy?

Minden fagyásnál be/ki kell tennem/húznom, igazából mindegy,hogy az akksit veszem ki vagy a töltő kábelt húzom ki illetve rakom be/húzom ki, akkor a "fagyás" instant megszűnik, megy minden a rendes módon.

2015. jún. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!