Önéletrajz, informatika?
Figyelt kérdés
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Önéletrajzomban alapnak vagy haladónak írhatom be? Az informatikához elég jól értek, programozásban is vannak alap ismereteim. Hobbi szinten csinálgatom itthon őket, javítom mellék állásban stb... Microsoft Excel felhasználói szinten használom. Mysql , szerver futtatás alap ismeretek.
Azért nem is értem, milyen fokozatban írhatom az önéletrajba. Nincs róla végzettségem , válaszokat előre is köszönöm. További szép napot mindenkinek!
2015. szept. 6. 16:14
1/1 anonim válasza:
Hát ha csak alap és haladó közül lehet választani, akkor szerintem haladó. Ha teljes mértékben te alakítod ki az önéletrajzod, akkor szerintem inkább írd le ugyanezt, mint fent (kissé átpofozva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!