Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri Macbookot...

Szerintetek megéri Macbookot venni?

Figyelt kérdés

Mi a véleménytek róla? (Mármint akinek van)

Vagy egy windowsos gép jobban megéri?

2015. aug. 25. 15:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%
Ja'h és tapasztalatom szerint nagyon macera a hazai garancia szervizelés...
2015. aug. 25. 16:27
 12/26 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik és nem mindenkinek. Főleg az utóbbi időben jött néhány a többi Macbookhoz képest is túlárazott és gyenge gép. Vagyis nem lesz attól egy Macbook automatikusan jó, hogy Macbook. Viszont a jobb modellek így sincsenek annyira túlárazva, mint sokan mondják, de ettől nem lesz olcsó. Ha keresel egy hasonló tulajdonságokkal, összeszerelési és anyagminőséggel rendelkező Windowsos gépet, az sem lesz lényegesen olcsóbb.

Viszont erre nincs mindenkinek szüksége. Nekem is elég egy HP ProBook 430 G2, ami korrekt gép, 60-80 ezerrel olcsóbb, cserébe sok téren alulmúlja, ami nekem kevésbé lényeges.

2015. aug. 25. 16:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#10: Én többek között azért is preferálom az OS X-t, mert kevesebb a kompatibilitási problémám, mint Linuxon(pl. Photoshop, Axure) és egy kicsit simábban is megy minden, én nem tartozom azok közé, akik szeretik a Linuxot buherálni, így tényleg csak az érdekel, hogy legyen egy értelmes UNIX terminál.
2015. aug. 25. 16:40
 14/26 anonim ***** válasza:

Méghogy a garancia macerás. Nem nagyon van másik cég amelyik ennyire simán intézné az ilyen ügyeket.

[link]

2015. aug. 25. 17:06
 15/26 anonim ***** válasza:

#14 próbáld meg ezt Zalaegerszegről. ;-)

Lenovo -nál futárral elküldöm, Sony esetén ők küldték a futárt.

Apple esetén meg vihettem pestre 250 km -ről.

2015. aug. 25. 17:11
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Ha programozni szeretnél, akkor megéri, egyébként nem, ha pedig nem tetszik a Windows 8, akkor vegyél egy használt üzleti laptopot, azok közül a legtöbb támogatja a Windows 7et, van köztük könnyű és vékony is.
2015. aug. 25. 20:05
 17/26 anonim ***** válasza:

ma 17:11

Miért szerinted az Apple-hez nem lehet postázni?? Dehogynem szóval ez eléggé rossz duma amit itt előadtál. Vagy kamu vagy csak tájékozatlan voltál.

Amikor az enyémet kellett szervizelni, azt is postázhattam volna, de mivel úgyis mentem pestre így elvittem és ott helyben megcsinálták kb fél óra alatt. Mindez volt kb 4-5 éve. Azóta meg csak jobb lett a szerviz.

2015. aug. 25. 21:24
 18/26 A kérdező kommentje:
És windowsos gépek közül melyik ami jó? Most lenovo van nekem és nem túl jó, elég lassú, stb
2015. aug. 26. 10:54
 19/26 anonim ***** válasza:

A Lenovo egy márka, gyártó. Van belőle is erősebb és gyengébb.

Ha egy alacsony fogyasztású pl. atom procis eszköz, az tényleg lassú.

De akár egy i7 -es dedikált VGA -s, sok RAM -os, SSD -s notebook -ot is lehet kapni. Ami azért szépen teljesít.

Plusz még az is árkülönbség hogy mekkora, hány cellás akkuval veszed.

Vannak kis kapacitásúak, amik pár órát bírnak max, és vannak nagy kapacitásúak amik akár 7-8 órát is végig visznek.

2015. aug. 26. 11:07
 20/26 anonim ***** válasza:
#2 nem értem miért vetted támadásnak a válaszomat, de a te dolgod
2015. aug. 26. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!