Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Macbookot ki tudom használni...

Macbookot ki tudom használni ugy is ha nincs semmi más Apple cuccom? És amugy megéri az árát?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan jó, és ha semmi iphone ilyenekem nincs akkor is ugyanolyan jó? Illetve a 11colos az is nagynak számít vagy az inkább egy netbook méretű?

2015. aug. 1. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

A 11 col nem számít nagynak. A legtöbb laptop 15 colos.

Úgy is ki tudod nagyrészt használni.

Az is egy szempont, hogy a macbookok drágák, ahhoz képest amit tudnak. ugyanolyan laptopot tudsz venni olcsóbban is.

2015. aug. 1. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

"11colos az is nagynak számít vagy az inkább egy netbook méretű?"

Vonalzó van a kezed ügyéban? A többit már tudod. De 11 col elég pöts méret.

2015. aug. 2. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy 13-as Air-em van es sokat olvasom hogy lehet kapni ugyanilyen jo laptopot sokkal kevesebb penzert, de szerintem ez nem feltetlenul igaz. Azok a Windows-os laptopok amik hasonloan vekonyak, konnyuek, jo akkuidejuk van (12h+) es hardware-esen is ennyire megbizhatoak es stabilak ugyanugy 3-400.000 forint korul mozognak. Ez igaz szerintem a Pro modellek es a hasonlo kategorias laptopok osszevetesere is. Innentol kezdve preferencia kerdese.

A kerdesre valaszolva, szerintem megeri az arat, egy atlagfelhasznalonak mindenkeppen. Az meg hogy nincs mas Apple cuccod nem jelent semmit. Gyakorlatilag semmi kapcsolat nincs az iPhone-om es a Macbook kozott, annyi hogy a kimeno/bejovo hivasokat, uzeneteket, Facetime-ot tudja a gep is kezelni. Ez ugyan ritkabban bizonyul hasznosnak mint gondolna az ember, neha viszont nagyon is az. Biztos lehet meg egy csomo mindent csinalni a ket eszkozzel de fogalmam sincs miket es nem is hianyzik igazabol semmi.

2015. aug. 2. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a kihasznaltsag nem azon mulik, hogy van mas Alma cuccod vagy sem, hanem hogy a szamitogepet mire fogod hasznalni.

Peldaul nekem iPhone-om van es van egy iMac otthon. Az iPhone-t hasznalom fotozasra/videozasra es az iMacen levo iMoviet pedig arra hogy hazimozi videokat csinaljak. Biztos remekul lehet videokat szerkeszteni Windows gepekkel is, de en mar megszoktam es nekem nagyon bevalt a Mac.

Ha nem lenne iPhone-om es az Office-t hasznalnam munkahoz (pl. sok word dokumentum meg excel) akkor valoszinu PC-t valasztanek.

Megeri? Ez szubjektiv. Ha jol keresel es megteheted, akkor megeri mert nagyon jo minoseget kapsz ami evekig kivaloan fog mukodni.

Ha atlag magyar fizetesed van, akkor sajnos eleg nagy ervagasnak fog tunni az ara.

Az enyem mar 5 eves es ugyanugy teljesit mint ujkoraban. Ehhez kepest a haveromek mar a masodik Windows laptopot cserelik, mert elavultnak/lassunak talaljak a regit es az uj op rendszerek mar nem mukodnek a regin jol. Ehhez kepest en most raktam a Mac-re az uj OS-t es kivaloan fut rajta.

2015. aug. 3. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tudom használni iphon nélkül is .(ezt is a macbook pro 2010 ről írom)
2020. szept. 19. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!