Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudnék macbookot venni...

Hol tudnék macbookot venni részletre?

Figyelt kérdés

Sürgős lenne, és nincs időm kivárni, amíg összegyűlik az az általam is soknak vélt összeg. Mindazonáltal szükségem van rá, és ha kell hát kell. Szóval érdekelne, hogy hol tudnék részletre venni, illetve milyen feltételekkel, ILLETVE van-e valahol lehetőség kamatmentes részletre? Azért itt kérdezem, mert bár a net a barátom, és kidob jó pár oldalt, ahol lehet, de leginkább személyes vélemények/tapasztalatok/tanácsok érdekelnének. Előre is köszönöm a válaszokat!

(Windows - OS X párbajt/vitát nem szeretnék megnyitni, mindkettőhöz volt szerencsém, előbbihez több mint 13 éven át, megvan a magam oka, megköveteli a munkám. Legyen elég ennyi.)

2015. ápr. 22. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Tmobile. Viszont ott netet is kell hozzá venned.

Máshol nem nagyon tudok 0%-os THM-mel.

Esetleg még az edigital-nál. Szokott lenni ilyen akció. Meg az auchanban is vannak ilyen akciók. Bár ez utóbbiban nem tudom, hogy Macbook van-e. iMac-et láttam.

Viszont áruhitelt minden normális kereskedésben kapsz. icentre, ijoe, istyle.

2015. ápr. 22. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
telekom
2015. ápr. 22. 16:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen a telekomot már én is néztem, kacsintgatok is felé. Auchantól valamiért ódzkodom, bár elvileg az Apple minden termékére vállal garit, bárhol veszed. Egyébként 21"-os imac is érdekel, telekomnál lenne az is, de az sajna csak egyéni vállalkozóknak elérhető (vagy cégeknek).
2015. ápr. 22. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!