Baja lesz a gépemnek?
egy muanyag vagy uveg lapot tegyel ala az a legjobb
sima felulet legyen allatta ne szovetanyag ami szoszos bolyhos...
ha alul van a tapegyseg (ha van porszuro is, ez legyen is vegyel bele nem draga) akkor mindenkepp sima felu,et legyen alatta
ha van alul legnyilassa akkor is
ellenben ha lent semi sincs mindenut zart alul akkor vegulis mindegy
de gumilabakon al nem? maga a gephaz is femvazu altalaban
szoval m'eg ebben az esetben sem kell terito ala az csak szigetel ott ertelmetlenul, es mint irtam ha lent szelozik gephaz es/vagy tap akkor nem ertelmetlen, hanem k'ar'ara van!
porsziivozas kozben felre lehet tenni a gepet
a hasznalt alatetet pedig vegig lehet torolni, van antisztatikus torlokendo is meghozza fillerekert
Szerintem a kérdező gépházán nincs olyan gumiizé.. xD
Falapot tegyél alá. Amikor régen nem volt gépasztalom, és a régi gépem használtam, akkor volt egy kicsi asztalom és egy fémszekrényem(kb. lágyékig ér nekem)ami hasonlóan magas, mint a régi asztal. Na, a szekrényre ráraktam a gépet, és nem volt baja, szekrény is bírta, mert az full minőség :D (ikea) Ha van egy akármilyen asztalod ez neked is megoldhatja a problematematikádat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!