Laptopom kijelzőjével van valami. Tipp?
Figyelt kérdés
laptop kijelzője mostanában olyat csinal hogy kikapcsol és nincs kép amig gondol egyet és vissza nem jön ,közben rájöttem hogy van kép de olyan sötét hogy nem lehet kb semmit látni csak annyit pl hogy gyakorikerdesek.hu a fooldalon de ezis nagyon nehzen kivehető,montort ha rákötök akkor van kép, én a konvergálóra gondolok hogy tönkre ment és nem tudja az egyenáramot átalakítani magasfeszültségre .
kijelzöről kis információ :
39,6 cm (15,6") , Nagy fényerejű Toshiba TruBrite® HD TFT-kijelző 16: 9 oldalaránnyal és LED-es háttérvilágítással .
2015. aug. 19. 14:57
1/2 A kérdező kommentje:
Windows 10 használása óta van ez vagyis azt tapasztaltam nem tudom van e össze függés.
2015. aug. 19. 14:59
2/2 anonim válasza:
Ha a Windows 10 óta van, én elsőként driverre gyanakszom. Bújd át a netet, lehet valami nem kompatibilis a win10el. Legvégső esetben tedd fel a korábbi windowst, ha így is produkálja a hibát, szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!