A laptopom kijelzőjével vajon mi történhetett?
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre, hogy ilyen lett. Nem igazán értek hozzá, ezért gondoltam azt, mielőtt még bárkivel is beszélnék, megkérdezem itt, hátha többet tudtok nálam.
A laptopom nemrég volt szerelőnél. Kicserélt rajta pár dolgot stb...és a kijelzőt is kicserélt. A kijelzőről annyit, hogy abban maradtunk, hogy jó lesz a használt (kb. 20 ezerbe került). Aztán 4 nap múlva már vissza is hozta. Jó sokba került. Kb, ez 1 héttel ezelőtt volt. Eddig teljesen normálisan működött, ma reggel meg az egész ilyen rózsaszínes csíkokkal lett tele.
Szerintetek mi a baja? Lehet hogy csak elállítódott rajta valami? :O
2015. júl. 13. 01:22
2/2 Szirty válasza:
Nézted a képet amit linkeltél?
Csak én nem látok rajta rózsaszín csíkokat?
(Egyébként kijelző hibát nem nagyon lehet "screenshotolni")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!