Win7, frissítések egy örökkévalóság?
Figyelt kérdés
Tegnap újratelepítettem a rendszert
10 óra hosszája telepíti az automatikus frissítéseket. Mióta felkeltem(2 órával ezelőtt), 127/268-on áll...ez normális?
2015. aug. 16. 10:02
1/8 anonim válasza:
Normális lehet! Oka: Öreg a windows azaz egy régebbi verzió amihez nagyon sok frissítés van. Gyenge lassú internet mert le kell tölteni a frissítést. Gyenge gép lassú processzorral kevés memóriával,régi lassú esetleg nem 100%-os merevlemezzel.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! A gép és a net rendben van, akkor valszeg a rendszer régi változat, eddig nem ezt használtam, az biztos újabb volt.
2015. aug. 16. 10:08
3/8 anonim válasza:
Minden Windows update lassú. Kivéve a win 10 frissítője. Amiről azt hallottam debian csomagkezelõ (vagy hogy hívják) copy. De ez a 10 óra nagyon sok. Biztos a géppel van baj.
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolod? Szakítsam meg szerinted a telepítést?
2015. aug. 16. 10:29
5/8 anonim válasza:
Simán. Még extrém körülmények között sem szokott 2 óránál tovább tartani.
6/8 A kérdező kommentje:
okés, azt fogom tenni, mert a gép is nagyon kéne ma. köszi!
2015. aug. 16. 10:37
8/8 A kérdező kommentje:
én meguntam, jó volt a gép az újratelepítés után, kikapcsolom azt a sz@ros autofrissítést
2015. aug. 16. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!