A Splinter Cell blacklistet kezdtem el telepíteni nagyon lelkesen 8 (! ) órával ezelőtt. Azt írja ki, hogy extracting files, hát elég lassan megy szó mi szó.16.5 (! ) százalékon van, hátralévő idő:örökkévalóság (! ) Hibás program?
Én eddig egyetlenegy RELOADED verzióval találkoztam fent és tekintve h még mindig megvan biztos h nem hibás.
Valszeg kevés a ramod a gépedben ezért lassú a telepítés.
Itt a telepítési útmutató.
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Install Blacklist_patch_v1_01.exe from /Crack dir on the disc.
5. Copy over the contents of the /Crack dir on the disc to your
<game install>\src\SYSTEM directory.
6. Play the game. We recommend not going online with it, as usual.
7. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
Feltettem, utána elindítottam az 1.01 es patchet, ahogy írják az útmutatóban,és bemásoltam a cracket ahova mondták. Majd játszottam volna, ha nem kaptam volna azt az üzenetet, hogy alkalmazás inicializálása nem megfelelő 0XC0000142, az alkalmazás bezáráshoz kattintson az ok gombra.Utánanéztem ezt akkor írja ki, ha rossz a crack, ezt írják a különböző fórumokon.
Ha nem telepítem az 1.01 es patchet, és a cracket elindul, be is léptet az uplayba, de akkor kéri a termék aktiválását.
Ha patchelem, majd crackelem, akkor meg ezt az üzenetet kapom. Tudtok használható cracket küldeni, vagy szedjek le egy másik reloaded verziót már harmadszorra?Vagy keressek másik cracket, esetleg termékkulcsot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!