Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Splinter Cell blacklistet...

A Splinter Cell blacklistet kezdtem el telepíteni nagyon lelkesen 8 (! ) órával ezelőtt. Azt írja ki, hogy extracting files, hát elég lassan megy szó mi szó.16.5 (! ) százalékon van, hátralévő idő:örökkévalóság (! ) Hibás program?

Figyelt kérdés
ricsicsi@vipmail.hu-ra is írhattok tippeket, ötleteket, javaslatokat, hibaelhárítási ötleteket. Tudtommal egyik játék telepítése se vett igénybe egy napot, mégha letöltött verzió akkor sem,bár lehet hibás nem tudom, de akkor eddig miért ment el?Mert ott a hiba tudom.

#telepítés #telepítési hiba #Splinter Cell: Blacklist #install hiba #nem megy a telepítés
2013. aug. 25. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Én eddig egyetlenegy RELOADED verzióval találkoztam fent és tekintve h még mindig megvan biztos h nem hibás.

Valszeg kevés a ramod a gépedben ezért lassú a telepítés.

2013. aug. 25. 15:32
 2/8 OneHitGoHome ***** válasza:
Van rá aktivációs kódod?
2013. aug. 26. 18:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagynehezen feltelepítettem a reloaded verziót, Kulcsot kér, tudsz adni hozzá?Ez nem tartott sokáig, 20 perc és megvolt, szerintem hibás lehetett a másik verzió.
2013. aug. 28. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Itt a telepítési útmutató.

1. Unrar.

2. Burn or mount the image.

3. Install the game.

4. Install Blacklist_patch_v1_01.exe from /Crack dir on the disc.

5. Copy over the contents of the /Crack dir on the disc to your

<game install>\src\SYSTEM directory.

6. Play the game. We recommend not going online with it, as usual.

7. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

2013. aug. 28. 19:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Feltettem, utána elindítottam az 1.01 es patchet, ahogy írják az útmutatóban,és bemásoltam a cracket ahova mondták. Majd játszottam volna, ha nem kaptam volna azt az üzenetet, hogy alkalmazás inicializálása nem megfelelő 0XC0000142, az alkalmazás bezáráshoz kattintson az ok gombra.Utánanéztem ezt akkor írja ki, ha rossz a crack, ezt írják a különböző fórumokon.

Ha nem telepítem az 1.01 es patchet, és a cracket elindul, be is léptet az uplayba, de akkor kéri a termék aktiválását.

Ha patchelem, majd crackelem, akkor meg ezt az üzenetet kapom. Tudtok használható cracket küldeni, vagy szedjek le egy másik reloaded verziót már harmadszorra?Vagy keressek másik cracket, esetleg termékkulcsot?

2013. aug. 29. 11:29
 6/8 Elpigitos válasza:

Próbáld ezzel:

[link]

Csak az egyik dll vagy mije virusos

2013. aug. 29. 16:09
 7/8 A kérdező kommentje:
igen a 3dm crack a jó, az eddigiek rosszak voltak, még ami a letöltött fileok közt volt az is sajnos,már megy a játék köszi. Majd írok még, ha más játékkal gondom lesz, elvégre jön majd a Batman Arkham Origins is. Köszi mégegyszer fiúk a sok segítséget, rendesek vagytok.
2013. aug. 29. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Még egy dolgon gondolkozom, és nem jövök rá a megoldásra. A Splinter Cell Conviction csak minimum grafikiai beállításokkal megy a gépemen, és lefagy az iraki pályánál, ott vége a mutatványnak. Szerintetek miért lehet ez?MInden játéknál , ami későbbi rész általában fejletteb grafikát takar, és nagyobb gépigényt, itt mégis mintha fordítva lenne. A Blacklist max felbontáson, max részletességgel is megy, a Conviction pedig nem. MI lehet ennek az oka szerintetek?
2013. szept. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!