Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri telepíteni a Windows...

IceHunter kérdése:

Megéri telepíteni a Windows 10-et?

Figyelt kérdés

2015. aug. 13. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Használd a keresőt.
2015. aug. 13. 19:35
 2/9 SoulEater7797 ***** válasza:
Nekem Insider Preview óta megvan, szerintem megéri.
2015. aug. 13. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha telepítem, akkor örökre megmarad vagy 1 év után meg kell vennem?
2015. aug. 13. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Elvileg örökre megmarad
2015. aug. 13. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Friss telepitest vegez mert meg vannak benne hibak jelen.(pont most terrk vissza a 7re).

Ha ra frissitesz a jelenlegi rendszeredre akkor tobb problemaba is bele utkozhetsz.

Szemelyes velemenyem hogy nagyon ra ersz meg majd akkor megnezni ha kiforrotabb,stabilabb lesz.

Mellesleg ha nem veszed meg jovobe akkor ott a kmspico...

2015. aug. 13. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél lemondani a magánéletedről akkor rajta, ingyen van! Én nekem van magánéletem, nem windows 10 -et használok. Ha nem esett volna le azt akarom elmagyarázni hogyha telepíted a windows 10 -et akkor amikor elfogadod a szerződési féltételeket azzal lemondasz a magánéletedről, a microsoft megszerzi az összes személyes adatodat és eladja a harmadik félnek és pénzt csinál ebből. Bővebben: [link] Remélem segítetten és nem fogod feltelepíteni, sok sikert!
2015. aug. 14. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszodat!

Ezzel sokat segítettél, nem fogok feltelepíteni!

2015. aug. 14. 17:58
 8/9 SoulEater7797 ***** válasza:
A Facebook és a Google is minden beírt karakteredet rögzíti, emellett a Windows is gyűjtötte az adatokat eddig is. Eddig csak nem érdekelte az embereket.
2015. aug. 14. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki még mindig elhiszi azt, hogy az MS kíváncsi a magánéletünkre, annak ajánlom a DirtyWindows írását, vagy azt, hogy ne használjon gépet.
2015. aug. 14. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!