Miért "esnek szét" a youtube videók mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
azt figyeltem meg ha youtube videókat nézek és a felbontást pl. 1080pre rakom, ahogy megy a videó, a gyorsabb mozgásoknál olyan mintha kicsit szétesne a kép, apró csíkozódás figyelhető meg. nem tudok képernyőképet küldeni mert amint megállítom eltűnik, de úgy tudnám leírni mintha a videó teteje elcsúszna az aljától minimálisan. na ez mitől lehet? videokártyám gtx 650Ti boost, a monitorom egy lg 22mp572015. aug. 8. 13:27
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az alja volt néha elcsúszva, de ez lehet hogy nem a te géped, hanem a youtube, vagy a feltöltő hibája, esetleg a böngészőé. De mondom nekem is volt ilyen néhány videonál, neked mindegyiknél így van vagy csak néhánynál ?
2/3 A kérdező kommentje:
nekem is az allja van a tetejéhez képest, de biztos hogy nem feltöltési hiba mert minden videónál tapasztalom. videókártyát is cseréltem, biztos hogy nem az a ludas
2015. aug. 19. 14:56
3/3 anonim válasza:
Akkor böngésző, vagy bővítmény, bár én maxthont használok böngészőnek, most az utolsó frissítés óta nincs ilyen hiba és az edge böngészőnél sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!