Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért olyan túlexponáltak a...

Piriiiii kérdése:

Miért olyan túlexponáltak a videók youtube-on?

Figyelt kérdés

Na szóval, az a helyzet, hogy most vagyok túl egy hosszadalmas böngészőproblémán. Írtam már ki ezzel kapcsolatban kérdéseket, a lényeg az, hogy Operát használtam régen, de egy idő után zavarni kezdett a (számomra) egyetlen igen csúf hibája, hogy youtube-on, ha kinagyítok egy videót, akkor iszonyatos lesz a kép. Mintha az egész kiégett volna, a színek teljesen másak, fogalmam sincs, mitől lehet. Próbáltam már lejátszót is változtatni rajta, de semmi változás. Úgyhogy lecseréltem pár hete az Operát, kipróbáltam a Firefoxot, Chrome-ot, Torchot, Vivaldit, hadd ne soroljam tovább. Sajnos egyik sem jött be, egyrészt, mert mind rengeteg memóriát felfal és az egész rendszert tönkreteszik. Már elkezdtem azon filózni, hogy nem is a böngészőkkel van baj, hanem a rendszerrel, de nincs se vírus, se túlzott megterhelés, illetve ma visszaváltottam az Operára, ami tökéletesen fut (vagy legalábbis jobban, mint az említett böngészők).

Úgyhogy akkor valahogyan ezt a youtube hibát szeretném orvosolni. Mit lehet tenni?

Minden tanácsért hálás leszek, csak oldódjon meg valahogyan. Néha azért jó lenne valami filmet, videót nézni youtubeon, de így nem túl élvezetes...

2015. júl. 13. 14:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!