Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Utorrent miért használ ennyit...

Utorrent miért használ ennyit a procibol?

Figyelt kérdés
Megnéztem feladatkezelőben és 16% és 36% közt mozog milehet az oka?
2015. aug. 4. 21:30
 1/9 A kérdező kommentje:
3.4.3 utorrent verzio
2015. aug. 4. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Már fél éve szoktam le a torrentezésről, mert eleve az egyik gond, hogy procizabáló, a másik, meg hogy a SEED-elés hol akadozva megy(eget), vagy egyáltalán nem SEED-el (akár SEED-elik mások, akár nem).

Továbbá inkább a hivatalos, megbízható forrásról szedek le dolgokat, vagy ha kicsit összébb húzom a nadrág szíjjat, megvásárolom.

BitTorrentet ismered, használtad már?

Ha használtad, az mennyire ette a procit?

2015. aug. 4. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 2.0.4-est használok és most néztem meg a CPU használat nálam max 2%.

Talán használj régebbi klienst.

Olvastam h az újakkal sok a gond. Nem is fogok váltani soha. Jó nekem ez seedel normálisan :)

2015. aug. 4. 22:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem használtam még BitTorrentet.. miért?

Igen amugy azlessz, hogy egy régebbi verziot rakok fel ezekben az újakban minden van csak az nem ami kéne tele van reklámmal..

2015. aug. 4. 22:06
 5/9 kszk2 ***** válasza:

VÁLTS RÉGEBBI TORRENTRE!!!

Nem viccelek. Chip-magazinban olvastam hogy BitCoin Miner van beépítve az új verziókba.

2015. aug. 4. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem a ɥTorrent-tel van a baj.

ɥTorrent v3.4.3.40760 CPU használat 0,2%: [link]

2015. aug. 4. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is 2.0.4-et javaslom, vagy a 2.2.1 ncore-os ajánlattal.
2015. aug. 4. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy kép az előbb említett uTorrent v3.4.3.40760-ról (csak hogy hihető legyen, hogy tényleg az fut): [link]

Nálam egyetlen új kiadás sem vacakolt még. Illetve a 3.4.3.40633 verziót a NIS (Norton Internet Security) levadászta. Az összes közül csak azt az egyet. Na abban lehetett valami nem oda való.

2015. aug. 4. 22:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem én az utolsót nállam ezvan.. egyébként is szerintem a régebbi verziók jobbak nincs tele ennyi szeméttel mint ezek
2015. aug. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!