Miért nem látom utorrent-ben az összes torrentemet?
5 db torrentet töltöttem le az utorrent kliens-sel. A progi bal oldalán lévő összesítő ablakban azt látom, hogy:
Torrentek (5)
Letöltés (0)
Seedelés (4)
Kész (5)
Aktív (0)
Inaktív (5),
viszont a letöltés ablakban csak a 4 db seedelés alatt álló torrentet látom. Ha seedelésre be akarom tölteni az 5. letöltött torrentet, akkor egy üzenetben azt mondja, hogy "A hozzáadni kívánt torrent már a listában van. Betöltsem abból a trackert?".
Akár igen-t, akár nem-et választok, nem jelenik meg az 5. torrent annak ellenére, hogy a bal oldali ablak is azt mutatja, hogy valahol bújkál az az 5. torrent. Miért nem látom?
Menj rá hogy összes torrent.(Ahogy te írtad: Torrentek)
De ha ilyen szinten nem értesz hozzá ne használd.
Már alapból a Torrentek (vagy ahogy te írtad: összes torrent) feliraton álltam, amikor írtam a kérdést, és akkor is csak 4 torrentet látok. De ha ilyen szinten nem tudod a megoldást a problémára, akkor ne tegyél javaslatot!
Azt is tudom, hogy Letöltés és Seedelés oszlopban csak az aktív torrenteket mutatja, amivel forgalmazás történik. De akkor hol látom az 5. torrentet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!