Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem látom utorrent-ben...

Miért nem látom utorrent-ben az összes torrentemet?

Figyelt kérdés

5 db torrentet töltöttem le az utorrent kliens-sel. A progi bal oldalán lévő összesítő ablakban azt látom, hogy:

Torrentek (5)

Letöltés (0)

Seedelés (4)

Kész (5)

Aktív (0)

Inaktív (5),

viszont a letöltés ablakban csak a 4 db seedelés alatt álló torrentet látom. Ha seedelésre be akarom tölteni az 5. letöltött torrentet, akkor egy üzenetben azt mondja, hogy "A hozzáadni kívánt torrent már a listában van. Betöltsem abból a trackert?".

Akár igen-t, akár nem-et választok, nem jelenik meg az 5. torrent annak ellenére, hogy a bal oldali ablak is azt mutatja, hogy valahol bújkál az az 5. torrent. Miért nem látom?

2015. jún. 5. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj rá hogy összes torrent.(Ahogy te írtad: Torrentek)

De ha ilyen szinten nem értesz hozzá ne használd.

2015. jún. 5. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Letöltés és Seedelés oszlopban csak az aktív torrenteket mutatja, amivel forgalmazás történik. Ez így normális.
2015. jún. 5. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Már alapból a Torrentek (vagy ahogy te írtad: összes torrent) feliraton álltam, amikor írtam a kérdést, és akkor is csak 4 torrentet látok. De ha ilyen szinten nem tudod a megoldást a problémára, akkor ne tegyél javaslatot!

Azt is tudom, hogy Letöltés és Seedelés oszlopban csak az aktív torrenteket mutatja, amivel forgalmazás történik. De akkor hol látom az 5. torrentet??

2015. jún. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!