Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tölt le az Utorrent?

Miért nem tölt le az Utorrent?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy jó páran kérdezték de egyik válasz sem oldotta meg a problémám.Eddig remekül működött például Ncoron kiválasztok egy fájlt amit seedelnek,és leecherik,a torrentben ki írja,hogy peerek keresése és semmit nem csinál,már több féle torrentet próbáltam,még bittorentel is de akkor sem indult el.Ilyenkor mit lehet tenni?Hozzá teszem egész eddig jó volt
2015. febr. 3. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van feltöltő, akkor lehet hogy inaktív a kapcsolatod?

Vagy valami probléma van a nettel.

Ha biztos vagy benne, hogy a torrented rossz, akkor tedd újra.

Sok oldalon vannak "tiltott kliensek", nézd meg, hogy a tied nem-e tiltott kliens a verzió alapján.

2015. febr. 3. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
UPC előszeretettel korlátozza a torrenetek (ha utorrentet használsz). Nekem a Vuze oldotta meg ezt a problémát (vagy használd at uTorrent 2.2.1-es verzióját).
2015. febr. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!