Ncore-ról letöltöttem sorozatokat, de átneveztem a mappákat, hogy egységes legyen minden évadnál, így viszont a Utorrent nem ismeri fel és nem tudom seedelni. Visszaneveztem, de nem segít. Mit kell tenni, hogy felismerje?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 13:23
1/12 anonim válasza:
torrenten jobbclick->kényszerített újraellenőrzés
2/12 A kérdező kommentje:
Ez többször is megtörtént, de nem seedeli. Ha pedig az indításra nyomok, akkor újra elkezdi letölteni..
2015. jún. 11. 13:27
3/12 Tengor válasza:
Ha a mappa szerkezetet is a torrent tárolja akkor nem nevezheted át.
Maximum beleteheted egy másik mappába és a kliensen meg kell adni az új elérési utat.
4/12 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam kérdezni, hogy hogyan tudnám társítani hozzá ezt a mappát, hogyan kell új elérési útvonalat adni? A cél nevének megadását és a letöltés helyének megadását találtam csak, de egyik sem változtatott a dolgon.
2015. jún. 11. 13:34
5/12 Tengor válasza:
Letöltéskor kijelölsz egy mappát pl Torrent. Ha ebbe csak fájlok kerülnek: Torrent\film01.mp4, Torrent\film02.mp4. Akkor ezekt a fájlokat beleteheted egy másik mappába, a mappának olyan nevet adsz amit szeretnél, majd A kliensben az elérési utata a Torrentről átállítod a Torrent\UjMappa nevére.
Ellenben ha letöltéskor már jönnek létre mappák: Torrent\Film\film01.mp4, Torrent\Film\film02.mp4, akkor azokat a mappákat nem nevezheted át.
6/12 A kérdező kommentje:
Értem, de már átneveztem, és az új elérési útvonal megadása érdekel. Hogyan kell Utorrenten ezt beállítani, melyik menüponttal?
2015. jún. 11. 13:42
7/12 Tengor válasza:
"jobb klikk - Haladó - Letöltés helyének megadása..."
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt írtam feljebb, hogy ez is meg volt..
Nem értem miért nem akar működni.. A többit seedeli rendesen.
2015. jún. 11. 13:51
9/12 Tengor válasza:
Hányszor írjam még le? Te az adattartamot változtattad meg és nem a tárolás helyét. Olyan, mint ha a fájlnevet írtad volna át, és mutogatnád neki, hogy ott van a mappában. Lehet, hogy ott van, csak a kliens nem azt a fájlnevet keresi.
10/12 A kérdező kommentje:
És hányszor írjam le, hogy visszaneveztem már és erre keresek MEGOLDÁST, nem utólagos okoskodást..
2015. jún. 11. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!