Windows 10-re frissítés csak nekem észvesztően lassú?
Egy negyed óra alatt eljutok addig, hogy elkezdi telepíteni. Tehát túl vagyok pár frissítésen ellenőrzési folyamaton, megválaszoltam azt, mit szeretnék megtartani.
És ekkor elindul a százalék. 40%-ig eljut úgy 10 perc alatt. Innen 44%-ig úgy 20 perc. Este tízkor magára hagytam a gépet. Most tart 46%-nál.
Asztali pc., 64 bit, magyar nyelvű, loaderrel indítva.
Akinek 32bit-es a rendszere az nyilván a 32 bit-est használja. De akinek ennyi fogalma sincs a dolgokról az inkább egyiket se használja azt javaslom.
Mi lenne ha dos-ban kéne csinálnotok valamit? Ha ez sem megy, akkor mi? Ennyire elbutult már ez a nemzedék ?
Mi a fa..omnak win10 ha még telepíteni sem tudjátok ezt nem értem. Használni tudjátok, de telepíteni nem? Talán az iskolában meg kéne mondani hogy ne az excel-t tanítsák egyből, hanem először is hogy kell összerakni egy gépet, milyen megfelelő hardvereket kell összeválogatni, hogy az megfelelően működjön, aztán hogy kell egyáltalán operációs rendszert telepíteni. Na aztán jöhet a sok szar amit "tanítanak" az órákon. Kár hogy még a tanárnak sincs sok fogalma róla.
13-as!
Nem jelentem a fröcsögésed, pedig lenne rá ok.
94 óta üzemszerűen dolgozom számítógéppel, PC, Mac, PC-Mac vegyes környezetben. Telepíteni is nem egy Windowst telepítettem már, de Linuxot is.
Néhány program használatát hivatásszerűen oktattam is.
Hidd el, nagy meglepetést már nem tud nekem okozni ez a világ!
A kérdésem annyi volt, hogy másnak is elakad-e így a telepítése hasonló körülményeket alapul véve, nem más.
A hivatalos oldalról töltöttem le FRISSÍTŐT.
Nemrégiben még az is kérdés volt, hogy ez tiszta telepítésre ad-e módot. Most sem az az alapértelmezett, csak lehetőség.
Tudod annyira ostoba vagyok, hogy amikor nulláról felhúzok egy gépet, feltelepítem az alkalmazásokat, beállítgatok mindent szépen, akkor rögtön mentek egy képfájlt is a gyors visszaállításhoz. Így volt, amikor kollégám által teljesen tönkre vágott rendszert tíz perc alatt visszaállítottam.
A köpködésedet nem kértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!