Nagyon belassult a gépem, mit tegyek?
Ennél sokkal gyorsabban mert tudom hogy milyen volt. az adatok:
CPU
Intel Pentium E2140 @ 1.60GHz 23 °C
Conroe 65nm technológia
RAM
1,00GB Szimpla-csatorna DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Alaplap
Foxconn 45GM/45CM/45CM-S (Socket 775) 40 °C
Grafika
Acer AL1912 (1024x768@60Hz)
256MBNVIDIA GeForce 8500 GT (MSI) 54 °C
Tároló
233GB Western Digital WDC WD2500YS-01SHB1 (SATA) 32 °C
Optikai meghajtók
Optiarc DVD RW AD-7173A
Audió
Realtek High Definition Audio
erre win7-et nem javaslok, épphogy a minimumot megüti, így emelett alig lesz a gépnek ereje programok futtatására.
hd sentinel jelzett vmit?
míg ezt fényképeztem a gép lefagyott, monitor villogott, majd sötét képernyő után újraindult magától és hozzáteszem kék halállal nagyon ritkán találkoztam eddig de most a napokban már 1 megvolt abból is.
ha a sentinel nem mutat semmit az jó, akkor valószínüleg nem lett komoly gond.
Miután esett a gép, érdemes lenne mindent kivenni, portalanítani, majd visszarakni, ellenőrízni, hogy a kábelek nem szakadtak-e esetleg. De ha valami ilyesmi gond lenne, akkor nagy eséllyel el se indulna a gép, vagy rögtön meghalna.
Vista talán még rosszabb, mint a 7 ilyen szempontból, szerintem maradj nyugodtan az XP melett, ha a biztonság miatt aggódsz esetleg linux, de ha maradsz a windowsnál, az XP tökéletes lesz. Persze ez csak ajánlás, ha kipróbálnád a 7-t csak nyugodtan, de legalább egy giga ram kellene még bele és akkor is messze lenne a jótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!