Windows 10-re frissítés csak nekem észvesztően lassú?
Egy negyed óra alatt eljutok addig, hogy elkezdi telepíteni. Tehát túl vagyok pár frissítésen ellenőrzési folyamaton, megválaszoltam azt, mit szeretnék megtartani.
És ekkor elindul a százalék. 40%-ig eljut úgy 10 perc alatt. Innen 44%-ig úgy 20 perc. Este tízkor magára hagytam a gépet. Most tart 46%-nál.
Asztali pc., 64 bit, magyar nyelvű, loaderrel indítva.
Igen, azért kérdem, hogy tiszta partícióra ment-e.
Ráfrissíteni egy már meglévő rendszerre nagyon nem szerencsés.
" Frissítés! Már hogy menne tiszta partícióra? "
Hát tudod a frissítést és letölti először a rendszer, ha képfájlba rakod vagy úgy töltöd le a frissítést akkor kiírod DVD/pendrive-ra, és tiszta telepítéssel normál módon telepíted.
Így hogy ráfrissítesz, lassú és hibás működésű rendszert fogsz kapni, a drivereket meg előtte el kellett volna távolítanod és utána agyártó weboldaláról letöltened az új win10 ready drivereket.
A két nap óta elérhető frissítőnek az a fő funkciója, arra van kitalálva, az az alapértelmezett, hogy a meg lévő, működő rendszert váltsa le, megtartva a telepített programokat, beállításokat stb.
Amíg eddig eljutottam, többször is átvizsgálta a rendszert, detektálta milyen oprendszer van fent, milyen driverek stb., s ennek megfelelően töltött le eleve frissítéseket.
Az első Windows, amellyel dolgoztam még a 3.1-es volt. Mindig tiszta telepítést csináltam, tudom a ráfrissítés gyenge pontját. Csak ennél kifejezetten ezt a megoldást preferálja a progi.
Akkor sok szerencsét !
Vagy itt a hivatalos program:
Írd ki és telepíts tisztán, ha mégsem jön be a frissítésesdi.
ne tölts le szoftvereket más oldalról
Miért ne?
Milyen más oldalról? Az a link a MediaCreationTool win10x64 bites telepítője.
Úgy kell telepíteni, mint bármilyen másik rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!