Miért vannak random fps droppjaimaz összes jtékban?
Figyelt kérdés
Pár hete kicseréltem a cuccokat a gépemben, hogy erősebb játékokat is elvigyen. CS:GO-ban 180ról 5-10 percenként leugrál 20-ra ami nagyon idegesítő egy idő után és utána vissza ugrik majd ez ismételi egymást, Leauge of Legendsben ugyanaz 140 fpsről 30fpsre. És így minden egyes játékban. Miközben játszok max ts/skype fut, más program nem. Proci: AMD-FX 6300 VGA: ASUS GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR ram: 1x 8gb kingston táp: 450 wattos chieftec (iarena) én arra gondoltam hogy a táp a gyenge hozzá, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert annyira azért nem értek hozzá.2015. júl. 24. 16:52
1/4 anonim válasza:
táp/proci/alaplap, bármelyik lehet. esetleg nézd meg eseménynaplóba, nem utal-e vmi hibára.
2/4 A kérdező kommentje:
ilyen procival nem 20 fpsnek kéne lennie azért 100-on felül bőven véleményem szerint
2015. júl. 24. 17:29
3/4 anonim válasza:
Ne becsüld alá az FX-ek képességeit. Főleg ha nem kapnak stabil VRM körös alaplapot és/vagy megfelelő hűtést, tudnak cifra dolgokat csinálni. A Chieftec iarena sorozat sem egy izompacsirta.
4/4 A kérdező kommentje:
a proci mellé van egy elég erős cooler master hűtő ami 65fok alatt tartja a procit
2015. júl. 24. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!