Random sportközvetítés hangját játssza le a gépem, de nem tudom, hogyan kéne leállítani. Ez egy vírus lehet? Mit tudok tenni ellene?
Pár napja tart az egész. Teljesen kiszámíthatatlan pillanatokban elkezdődik a sportközvetítés hangja (mindig ugyanaz a szöveg, valami kínai bajnokságról), de nem nyílik fel semmilyen ablak, ezért azt sem tudom, hogy állítsam le. Mert aztán egy idő után elhallgat magától, de irtó idegesítő, hogy pl. zenét sem tudok hallgatni nyugodtan.
Egy részletet felvettem belőle, és mellékelem is, hátha segít. :'3 [link]
Köszönöm!
És azt honnan tudhatom, hogy melyik programok szükségesek feltétlenül a Windows normál működéséhez? Félek, hogy olyat állítanék le, amit nem kéne.
Az ilyesmit általában tudja az ember, autót se vezetsz, ha nem tudod, hol a kormány...
Ha így nem megy, akkor vírusirtó, spyware irtó, adware irtó stb.
Igaz. :)
Végül a Program eltávolítása részt néztem át, és kitöröltem egy ismeretlen nevű programot. Azóta nem jelentkezett a sportközvetítés (remélem, nem kiabáltam el). A választ mindenesetre megint köszönöm. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!