Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft Bukkit GUI probléma....

Minecraft Bukkit GUI probléma. Hogyan lehet megoldani? (A problémáról van videó is. )

Figyelt kérdés

Videó Link: [link]

Szerintem felesleges leírnom, hogy mi a probléma, mert a videóban tökéletesen látszik, de azért a lényegét elmondom:

Mikor elindítom a szervert, akkor elindul rendesen (ez jól látható a konzolból is),

de utánna nagyon hamar le is áll.

Pedig direkt megnéztem, hogy a verzióval nincs e probléma és elvileg ennek a Bukkit GUI verziónak futtatni kellene az 1.7.5ös Craftbukkit szervert.

És még ami a legnagyobb dolog ebben, az hogy régen (2-3nappal ezelőtt) ez működött, ma már nem. :(

De ha sima CMD-vel, futtatom a szervert, akkor természetesen minden lefut és elindul a szerver, de én mégis ennek-ellenére ragaszkodom a Bikkit GUI-hoz, mert sokkal kényelmesebb, és olyan jó, hogy tájékoztat mindenről.

De viszont ennek ellenére mégis csak még fejlesztés alatt van és ez is lehet ennek a hibának is az oka.

2015. júl. 21. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit vársz, ha kinyomod a frissítést??!
2015. júl. 21. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
A legfrisseb Bukkit GUI verzióval sem megy Csókolom! (Már minden verzióval megpróbáltam!) XDDDDDDDDD
2015. júl. 21. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:
De így, ha már senki sem tudja, akkor maradok a sima CMD-s futtatásnál, mert úgy legalább megy. :)
2015. júl. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!