Mi van ezzel a Minecraft bukkit szerverekkel?
Úgy játsszuk a Minecraftot 5-en haverokkal, hogy bukkit szervert csináltunk, és HU-Minecraftot használunk.
Próbálunk a lehető legélethűben játszani, meg skinekkel.
1.7.5-ben, mert azt engedi a HU-Minecraft.
Most nem jó a Bukkit oldala, ezért valahonnan megszereztem a bukkit 1.7.5 fájlt, meg jegyzettömbe kimásoltuk az indítókódját, azzal kicsomagoltuk, ment minden.
Használt pluginjaink:
-Essentials
-Essentials Chat
-Timber
-PlgSetspawn
Eddig érthető, hogy hogy nyomjuk.
Most jönnek a problémáink, amik nemrég kezdtek el fenn állni:
-Nem jó a bukkit oldala, mikor lesz újra jó?
-Mindig úgy van, hogy ha többen vagyunk fent a szerón, akkor csak akkor lesz reggel, ha mindenki aludni megy, de most valaki lefekszik, akkor hirtelen reggel lesz, pedig senki nem aludt, és csak én vagyok op, és nálam fut a szerver is.
-Csinált már olyat is, hogy volt a ládába 33 steak, kivettem, és úgy léptem ki, belépek, nálam van ugyanúgy, oké, de amikor benéztem a ládába, ott is ott volt.
Ebből az utolsó két probléma a fontos, a bukkit oldal hiba nem annyira, de jó lenne, ha az is jó lenne
Mik ezek a bugok?
Azt leírtam, hogy miket használunk
-A felsorolt pluginok
-Hu-Minecraft skinekkel
-Bukkit 1.7.5, mellé a START nevű .bat fájl
Szóval jó kis szeró, élethű pluginokkal, spawn azért kell, hogy a központba spawnnoljunk, essentials-ból is csak a /back, /home parancsot használjuk, az op rangomat csak vészesetben
Mik lehetnek a hibák? Mit csináljak.
Egyébként a map, amin játszunk, az már vagy fél éves, és nagyon fejlettek vagyunk már, tele vagyunk építményekkel.
Egyébként túlélő és könnyűben nyomjuk.
Én gyanakodtam a mapra is, hogy már az bugos, hogy régi, de sajnáljuk ott hagyni, és mivel már ennyi idő alatt párszor reseteltem a szervert, de a map mindig le van mentve 2 példányban is, és ha resetelem, akkor csak bemásolom és onnan folytatjuk, de nem emlékszem hogy valami fájlt töröltem volna belőle.
Valaki tudja, mi legyen?
Szerintem tölts le más bukkit fájlt.
Vagy ne HU-minecraftról játszatok.. xd
az vírusos..
Akkor milyen klienst ajánlasz?
Bukkit 1.7.5 fájl linket tudsz küldeni?
Bukkit-ot 4shared-től tudsz szedni. Hogy mikor lesz újra elérhető? Nem lehet tudni..
Az alvásos dolgo: Szerintem valamelyik plugin műve.
A ládás dolog: Nagyon úgy tűnik, hogy nem szabályosan állítottad le a szervert. ("stop" parancs)
Az biztos nem baj, hogy régi a map, mivel verzióváltásoknál konvertálják a mappokat.
Hu Mineretek helyett pedig: [link]
A Bukkit nem elérhető soha többet (lehet). Már évek óta megvette a Mojang és most a Bukkit összes eddigi fejlesztője bedobta a papucsát. :D (kiléptek)
Szóval valami más lesz a Bukkit helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!