Mit ajánlanátok?
A jelenlegi laptopom (HP 625met) szeretném lecserélni mert már eléggé odavan [kijelző hiba; billentyűzet stb]
Én ezt is nagyon szerettem csak szeretnék egy kicsit komolyabb laptopra váltani...
Játékra, Tanulásra használnám...
Én vagy egy Macbook air-re vagy egy Gamerlaptopra gondoltam!
Ti melyiket ajánlanátok?
És ha gamerlaptop akkor melyik jó?
Kb 230.000et szánnék rá (macbookra persze nem lesz elég de akkor arra többet)
Köszönöm a válaszokat!
/Nem kérek olyan válaszokat hogy a macbookot túlárazták és 70.000 lehet egy jobb windowsost venni stb... Nem a pénz a lényeg hanem a minőség és hogy erős legyen, ne hagyjon cserbe . KÖSZI!/
"Nem kérek olyan válaszokat hogy a macbookot túlárazták és 70.000 lehet egy jobb windowsost venni stb... Nem a pénz a lényeg hanem a minőség és hogy erős legyen, ne hagyjon cserbe . KÖSZI!/"
PONTOSAN EZÉRT szoktuk mondani...... ugyanannyi pénzből sokkal jobb Windowsos gépet lehet venni, ha a minőség, és az erő számít neked.
#1 Ami elfut rajta
#2 Azt azért írtam hogy ne az legyen a téma hogy a macbook egy túlárazott sz*r és annyiért stbstbstb láttam egy hasonló kérdést és ott pont ez lett a téma
Természetesen lehet "olcsóbb" de jó laptopot is ajánlani
290.000 Ft szánnál rá?
Van egy ugyanilyen árban lévő laptopom és nagyszerű!!!
Ez is Gamer laptop, de ha magas az ára nézhetek olcsóbbat is.
kb 3 óráig bírja ha netezésre használod. ASUS GL552JX-DM019D Notebook
Itt a link: [link]
Nagyon jó, én meg vagyok vele elégedve.
2 év garanciát adnak rá, HA véletlen elromlik értejönnek, megszerelik és visszahozzák ingyen.
Jó kis laptop. Ez játékra kifejlesztett laptop, nagyon jó.
Ha nem a pénz a lényeg:
-Alienware 17
-MSI GT72 2QE Dominator Pro
-Asus ROG G751JY
-Schenker XMG U705
-Origin EON17-SLX
-The New Razer Blade
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!