Milyen Wacom táblát ajánlanátok? (többi lent)
Rajzoláshoz, tervezéshez kellene. (ruhatervek, saját karakterek, komplett képek elkészítéséhez)
Kíváncsi lennék saját tapasztalatokra, véleményekre is, ha akad itt olyan, aki már régebb óta rajzol digiben.
Pár éve vettem egy bamboo t, kezdésnek tökéletes, olcsó, és ugyan a leírás alapján kicsinek tűnik(pár col az egész), de gyakorlatban egyáltalán nem zavaró(gondolom más lenne a véleményem, ha használtam volna más(nagyobb) táblát, de így elsőre nem volt egyáltalán zavaró).
A szoftvere windows alatt viszont meglehetősen szar, rengetegszer előfordult, hogy újra kellett telepíteni(akkor meg újra kell indítani a gépet is), néha megzavaradodik, elfelejti a beállításokat, nem menti utána el őket, elég idegtépő - néha hónapokig jól működött, néha meg két naponta csinálta.
Persze ha van keret cintiq re, akkor nem is kérdés, én személy szerint overkillnek éreztem kezdéshez egy fél milliós táblát(vagy drágább, ha nagyobbat akarsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!