Miért nem indítható el a Rendszervisszaállítás-segédprogram?
Figyelt kérdés
Legfölül a programok telepítése és törlése felsorolásban nektek mi van? Mert csak egy progit akartam leszedni, azt hittem, annak a leszedését befejezte, rámentem másra is, hogy törölje; de láttam, még tényleg ott van az előző, akkor rámentem mégegyszer arra, amit az előbb törölni akartam, lehet, hogy akkor töröltem ki valamit? A rendszervisszaállítást ki tudom törölni? Ha ez egy segédprogram, mert ott azt írja.. Figyelmeztetés nélkül úgyse törölné ki a Windows, ugye? Mit csináljak, hogy működjön?#számítógép #program #telepítés #számítástechnika #visszaállítás #informatika #rendszer-visszaállítás
2015. júl. 17. 13:14
31/32 Gábor_79 válasza:
Ami a renszerrel kapcsolatos azt nem. Ott jellemzően külsős programok vannak. A rendszervisszaállítás vagy rendszervédelem az beépített rendszerfunkció.
32/32 A kérdező kommentje:
Huhh, köszönöm! Akkor legalább ezt tudjuk!:) Lehet, hogy jó lenne megvenni mégis egy ilyen programnak a teljes verzióját, amúgy az SH azt írta ki, hogy valamit módosult a program, arra mentem előbb, hogy emlékeztessen később, de majd legközelebb, ha felhozza, akkor írom, hogy állítsa vissza. Majd még keresgélet neten, hogy mi lehetne a megoldás. Köszi az eddigieket, dobok zöldet!
2015. júl. 17. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!