Miért nem indítható el a Rendszervisszaállítás-segédprogram?
Figyelt kérdés
Legfölül a programok telepítése és törlése felsorolásban nektek mi van? Mert csak egy progit akartam leszedni, azt hittem, annak a leszedését befejezte, rámentem másra is, hogy törölje; de láttam, még tényleg ott van az előző, akkor rámentem mégegyszer arra, amit az előbb törölni akartam, lehet, hogy akkor töröltem ki valamit? A rendszervisszaállítást ki tudom törölni? Ha ez egy segédprogram, mert ott azt írja.. Figyelmeztetés nélkül úgyse törölné ki a Windows, ugye? Mit csináljak, hogy működjön?#számítógép #program #telepítés #számítástechnika #visszaállítás #informatika #rendszer-visszaállítás
2015. júl. 17. 13:14
21/32 A kérdező kommentje:
Nemtom,mi az a scanning runnning proccess, most ilyet csinál a s.zilla
2015. júl. 17. 16:16
23/32 A kérdező kommentje:
Még itt vagyok, igen , jól írtam be, hát odamásoltam azt, amit írtál, ha jól írtad, akkor jót adtam meg neki
2015. júl. 17. 16:28
24/32 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam mégegyszer, nem találja :(
2015. júl. 17. 16:29
25/32 A kérdező kommentje:
S.zillával gyorsat futtattam, ő nem talált, SH előbb már 64 %on volt, de mindig visszaugrik, most épp 18%-on van, de már talált elég sok mindent, régi mwb még semmit, de asszem, azt mindjárt be is zárom.
2015. júl. 17. 16:31
26/32 A kérdező kommentje:
Ezt a visszaugrálást is nem tudom, miért csinálja, régen a Nod is csinált ilyet. :/
2015. júl. 17. 16:33
27/32 Gábor_79 válasza:
Nem ismerek minden vírusírtót, sőt. Nem írja mit csinál éppen? Szerintem nem visszaugrik csak különböző helyeket vizsgál. pl. C meghajtó 20-40-100% D ... Aztán rendszerindítási elemek ... meg ilyenek.
28/32 Gábor_79 válasza:
Az nem lehet, hogy nincs rendszergazdai jogosultsága az épp használt felhasználói fiókodnak?
29/32 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy nincs; csak ez az egy fiók van,és szerintem tudnék rá jelszót is rakni. Egyébként nem úgy csinálta, bár lehet, hogy külön-külön irkálta ki a helyeket meg töltötte az a "loadingos" vonalat. Mert kb így csinálta, hogy 28, 31, 78, 21 40, 16 Így ugráltak a százalékai
2015. júl. 17. 19:26
30/32 A kérdező kommentje:
De tényleg,nem lehet,h kitöröltem vmit abból a listából,ami kellett volna?
2015. júl. 17. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!