Rendszervisszaállítás segítség gyors!?
Figyelt kérdés
Éppen Sony Vegasban egy kitűnő videót csináltam, talán a legjobb videómat, majd ökör fejemmel a mappát amiben a videók voltak kitöröltem, nagyon nagy volt 11gb tele videóval, és kitöröltem, mert valami átkattant a fejemben hogy vegasban ott marad.. Egyből végleg törölte.. Gyors próbálok visszaállítani gépet 6-8órával ezelőttre, sikerült de pont az nem jött vissza. Gyors mit csináljak légyszives?2013. ápr. 9. 21:31
1/6 anonim válasza:
A rendszervisszaállítás a telepített programokra van hatással, a személyes mappákra és azokban lévő fájlokra nem.
Az a biztonsági mentés lenne.
2/6 anonim válasza:
A rendszervisszaállítással így nem tudsz fájlokat visszaszerezni. Adatmentés:
Fizetős: GetDataBack
Ingyenes: [link]
Ja és kéne egy másik partíción 11 GB a visszaállításhoz...
3/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: ezzel visszatudom hozni?
Első válaszoló: Igen csak nincs annyi helyem hogy elbírná tartani az egyik a másikat.
2013. ápr. 9. 21:39
4/6 anonim válasza:
Meg kell próbálni. Mivel elég sok anyagról van szó, nagy az esélye annak hogy felülíródnak. Minél előbb próbálod, annál több az esély, persze ez sem biztos, hogy segít...
5/6 A kérdező kommentje:
csak azt találta ami az asztalon van, nem olyat amit töröltem.
2013. ápr. 9. 21:54
6/6 anonim válasza:
Mély-vizsgálatot kell indítani a Recuvában.
Ne használj semmi programot, ha találsz filmet másik meghajtóra kell menteni...
Recuva-ból van portable verzió is, akkor pendrive-ról is futtatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!