Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Túl kevés hely van a gépen....

Túl kevés hely van a gépen. Hogy oldhatnám meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(a játékok nem is azon a meghajtón vannak)

2015. júl. 14. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Használd minden nap a CCleaner-t és használj még töredezésmentesitőket, igaz sok idő mire végez, de megéri azért.Próbáld a programokat átrakni D-re.(Bocsi angol billentyű)
2015. júl. 14. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Másfél hónapja nem futott nálam a CClenaer, 52MB szemetet talált. Ennyit a napi futtatásról. A töredezettségmentesítéstől pedig ugyanannyi szabad hely lesz, ugyanis a merevlemezen való fájlok helyzetét változtatja, nem a méretüket. A programok áthelyezése meg megint hülyeség.
2015. júl. 14. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Áh, szóval ha van egy 10gb-os programod amit k*rvára a C-re tettél, akkor k*rvára meg szabadulsz 10gb feleslegtől ha áthelyezet.FUCK LOGIC!
2015. júl. 15. 02:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Arra célzok, hogy jobb, ha minden rendszerelem és program egy helyen, egy meghajtón van. A végén annyira szétszedi az ember a meghajtót, hogy már maga sem tudja mi hol van. Itt baromi egyszerűen lehetne a C meghajtó méretét (adatvesztés nélkül) növelni, több mint 200GB van kihasználatlanul a D meghajtón, a C-n meg nem lehet elférni.
2015. júl. 15. 12:02
 15/17 anonim válasza:
Amikor az én C meghajtóm tele volt 17 vírus volt rajta.97%-osan tele volt és semmit se tudtam tenni, el lett víve szervízbe és nagyon jól működik még most is. Most már jobban vigyázok a gépemre.
2015. júl. 15. 16:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha tudsz vegyél nagyobb vinyót. Próbáld meg töredezésmentesíteni. Meg a sok Sims mod-bol probálj letörölni. Vagy képeidet, videóidat próbáld külső adattárolora lementeni.
2015. júl. 17. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
#16! Hova vegyen nagyobb vinyót? Csak a partícionálás van elrontva, a merevlemez elég nagy. Ott egy csomó hely kihasználatlanul a D meghajtón. A töredezettségmentesítéstől meg nem lesz több hely, mint ahogy írtam a #12-es válaszban. De ahogy nézem nem akar a kérdező több helyet, privátban küldött képet a lemezkezelőről, leírtam, hogy meg tudom csinálni távvezérléssel, azóta eltűnt.
2015. júl. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!