Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kevés a hely a c meghajtón?

Miért kevés a hely a c meghajtón?

Figyelt kérdés
Pár napja feltettem a windows 10-et és gondoltam hogy 200 giga elég lesz neki de úgy tűnik nem mert mindennappal kb 10gb hely tűnik el hanem több és most már csak 50 van a temp és hasonló mappák törlését megtettem úgy hogy olyan programot szeretnék kérni valakitől amivel a d meghajtóról tudok még tenni a c-re vagy ötletet hogy hogyan tehetnék szert több helyre.
2015. júl. 9. 18:17
 1/4 ThodEE GoD ***** válasza:

ha csak azt szeretnéd hogy a C ről mutasson egy mappa a D re akkor:

PL:

Eredeti cache mappa: C:\Users\<user name>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\

Az itt lévő mappát átnevezed pl: cache.old-ra ha ezt a lépést nem teszed meg azt a hibát kapod vissza, hogy már létezik.

Startmenü keresőben cmd-> Ezt Rendszergazda joggal kell futtatni! (jobb klick futtatás rendszergazdaként)

cmd-> be beirandó parancs: mklink /d “C:\Users\<user name>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\” “E:\cache”

A kettő kiemelt részt modosítani kell.

Ha nem írt semmilyen hibajelet a cmd akkor siker, a régi cache.old mappából pedig másoljad be ha akarod az új cache mappába a filokat így megmaradnak azok.

2015. júl. 9. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de nem lesz jó mivelhogy nem google chromot használok hanem a win 10-be beépített ms edge-et mert hát sokkal gyorsabb így nincs olyan mappa.
2015. júl. 9. 20:41
 3/4 ThodEE GoD ***** válasza:
Ez egy példa! Bármilyen mappa áthelyezhető, akár a temp mappa is ....
2015. júl. 9. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja a pl-t nem vettem észre az elején :D
2015. júl. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!