Túl kevés hely van a gépen. Hogy oldhatnám meg?
Hát, erről bizony sűrgösen takarítani kell! Csoda, hogy még egyáltalán működik a gép.
Nem néztem végig részletesen, de szemet szúrt pl. a Delta Toolbar, ami amúgy is jobb, ha eltűnik. Biztosan van még egy csomó olyan dolog, ami felesleges. Például a lomtár ürítve van??
Vagy például hol van elhelyezve a Dokumentumok mappa? Alapból az is a C-n szokott lenni.
CCleanert akartam elsősorban ajánlani, de úgy tűnik más leírta. + neki.
Két dolgot tehetsz még:
1. Kikapcsolod a rendszervisszaállításokat.
Start menü - Vezérlőpult - Rendszer és biztonság - Rendszer - /Baloldalt/ Speciális rendszerbeállítások - Rendszervédelem - Rendszervédelem kikapcsolása (elvileg ki is írja hogy GB hely fog felszabadulni) VIGYÁZZ! Ezzel nem lesz rendszer visszaállítási pontod. (én is kikapcsoltam egyébként)
2. Átrakod a pagefile-t a D meghajtóra.
Start menü - Vezérlőpult - Rendszer és biztonság - Rendszer - /Baloldalt/ Speciális rendszerbeállítások - Speciális fül, majd ezen belül a "Teljesítmény" nél van egy beállítások, arra katt - Ezen belül Speciális, majd lent a virtuális memóriánál "módosítás"
Felül kiveszed a pipát (lapozófájl méretének blabla..)
És itt a C meghajtóról kikapcsolod, a D meghajtódra bekapcsolod ( a rendszer adja meg a mennyiséget )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!