Mi történt a www.fotoalbum.hu - val?
A saját oldalukon megadott +44 20 8123 1895 számon Előfizető NINCSEN. Ezt nagyon beszopta, akinek csak itt vannak a fotói. Nekem pl. 3 különböző helyen vannak mentve...
Épp most írtam nekik egy fenyegető levelet q:-))), amiben megemlítem, hogy ha a saját képeim letöltését nem engedik meg prémium kat. nélkül, akkor megyek a fogyasztó-védelemhez, aztán az EU fogyasztó-védelemhez (ez szokott hatni, komolyan!).
Fejleményekről tájékoztatok, túrjatok Ti is!
Most ez áll az oldalon - úgy tűnik ők is észrevették valahogy, hogy nem működnek:
"Tisztelt Felhasználó, Látogató!
Oldalunk szerverhiba végett jelenleg nem elérhető. A feltöltött képek hiánytalanul rendelkezésre állnak. Az adatok és a fotolabum.hu működésének visszaállításán folyamatosan dolgozunk.
Szíves megértésüket és türelmüket kérjük.
Az oldal leghamarabbi várható újra indulása: 2015.10.12"
...de hogy ez másfél hónap legyen...
Valakinek sikerült már a képeket vissza szerezni a " fotoalbum " oldalról ??
Ha igen akkor ezt hogyan csinálta ??
Most (2015.11.03) az oldalon ez olvasható a korábban 10.12-re tett újrainduláshoz képest:
"Tisztelt Felhasználó, Látogató! Oldalunk szerverhiba végett jelenleg nem elérhető. Az adatok és a fotolabum.hu működésének visszaállításán folyamatosan dolgozunk. Az üzemeltetés ideiglenes/végleges leállására vonatkozó rendelkezésekről Általános Szerződési Feltételeinkben itt tájékozódhat. Szíves megértésüket és türelmüket kérjük."
Ez sok jóval nem kecsegtet, mert a linken pedig ez olvasható:
"A szolgáltatós a Fotóalbum.hu oldalak szabad változtatásának a jogát fenntartja, beleértve a szolgáltatás felfüggesztését, megszüntetését, és a felhasználók által küldött képek törlését is.
Az üzemeltető nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, az oldal tartalmának törléséből eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem."
Azaz minden jogukban áll és bármi megtörténhet. :) De nem tudom, hogy azért írták-e ki, hogy dolgoznak a helyreállításon, meg kérik a türelmünket, mert tényleg vissza akarják állítani, vagy azért, hogy ne legyen népfelkelés. Szerintem kicsit hosszú idő ez egy szerverszerelésre...
Mindenesetre én is hasonló esetekből fejlesztettem ki azt a szisztémát, hogy a netre már kicsinyített, válogatott képeket töltök fel, s a válogatás saját adathordozón is megvan természetesen.
zt a választ kaptam ma 2015. Nov. 24-én :
Kérését igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni.
A fotoalbum.hu szerverek adatbázisával kapcsolatos hiba lépett fel.
Adatbázis nélkül a képek rendezése, kimentése és a hozzájuk tartozó felhasználók beazonosítása hosszabb folyamat.
Kérjük szíves türelmét.
Jelenleg az adatbázis helyrehozásán dolgozunk, hogy a fotoalbum.hu ismét akadálytalanul üzemelhessen.
Valamennyi fotója rendelkezésre áll és biztonságban van.
Addig is kérjük, hogy az azonosíthatóság végett adja meg regisztrációs adatait:
Felhasználói név:
Jelszó:
Fotoalbum.hu url elérés:
stb….
A képei beazonosítását követően jelentkezünk önnél.
Üdvözlettel
cewe.hu Fotószolgálat
Lőrincz Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!