Ki tudja, hogy mi történt a www.fotoalbum.hu - val? Már második napja nem érem el! A válaszokat előre is megköszönném!
#2: Magyar ember magyar szolgáltatást használ.
Egészen addig, amíg el nem veszíti az összes adatát.
Akkor átvált egy másik, hasonlóan hulladék magyar szolgáltatásra.
És így tovább, a végtelenségig.
#2(és most már tényleg #2)Az gondolom #1 akart lenni.
Amúgy teljesen egyetértek veled.
a Cewe ügyfélszolgálat teljesen semleges válasza szerint: technikai probléma van (gondolom beleesett egy traktor a szerverbe), valamikor majd helyreáll, és nem tudja, megmaradnak-e a fotók.
#1: oké, hülyék vagyunk. De melyik is lenne a megbízható ingyenes fotótárhely???
"Az oldal műszaki okok miatt átmenetileg nem elérhető.
Szíves megértésüket kérjük."
Ez van ki téve a " fotoalbum " oldalra.
De tudja-e valaki, hogy ez a műszaki ok meddig fog tartani és mikor áll rendbe az oldal ??
A saját oldalukon megadott +44 20 8123 1895 számon Előfizető NINCSEN. Ezt nagyon beszopta, akinek csak itt vannak a fotói. Nekem pl. 3 különböző helyen vannak mentve...
Épp most írtam nekik egy fenyegető levelet q:-))), amiben megemlítem, hogy ha a saját képeim letöltését nem engedik meg prémium kat. nélkül, akkor megyek a fogyasztó-védelemhez, aztán az EU fogyasztó-védelemhez (ez szokott hatni, komolyan!).
Fejleményekről tájékoztatok, túrjatok Ti is!
Ma ez olvasható az oldalon:
Tisztelt Felhasználó, Látogató!
Oldalunk szerverhiba végett jelenleg nem elérhető. A feltöltött képek hiánytalanul rendelkezésre állnak. Az adatok és a fotolabum.hu működésének visszaállításán folyamatosan dolgozunk.
Szíves megértésüket és türelmüket kérjük.
Az oldal leghamarabbi várható újra indulása: 2015.10.12
- ők is észrevették ezek szerint, hogy nem működnek.
Ez reménykeltőbb mint a konspiráció elméletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!