Mi történt a tablettal?
Figyelt kérdés
ASUS 10,1" TF103CA014A - 16GB (ha jól tudom). Tegnap este letöltöttem rá egy flashlight alkalmazást, hogy lássak vele a sötétben amíg botorkáltam, aztán a Family guy-t elindítottam (Quest for Stuff). Töltés közben eltünik a kép, azt gondoltam, azért mert nem értem hozzá a képernyőhöz, és lezárta. Megnyomtam a bekapcsgomot egyszer, semmi. Leállt valamiért a tablet, újraindítom 12 órával előre álította az órát és 86%-os aku helyett 100%-on volt. Valaki ezt meg tudja nekem magyarázni?2015. jún. 25. 10:27
1/1 anonim válasza:
Van rajta torrentes cucc? Ha igen akkor vírus. Ha nem akkor csak simán szoftverhiba. /VAGY\ Az óraátállítás szerintem a hibás adatlekérése miatt volt, más időzónába állította. A 86% ról 100% ra pedig azt legjobb tudomásom szerint, hogy butul az aksi. Milyen rég vetted(étek) a tabletet? Ha régen akkor semmi baj vele, ha nem annyira régen akkor lehet hibás. Nem vagyok túl jó a hardware-ben, ezt tudtam összehozni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!