Mi történt bonnie-val a Five nights at freddyes 2-ben?
Figyelt kérdés
Le van tépve az arca.Ki tépte le?2015. jún. 3. 16:09
1/5 anonim válasza:
Az én tudomásom szerint az a bizonyos Purple Man volt. De ugyan úgy több variáció van mint az alap történetre és az 1987 harapásra. Az is lehet hogy még nincs kész, mert az idő sorrend az alábbi 2-1-3 (játék részek) lehet ezért.
2/5 A kérdező kommentje:
Nézegetttem a neten és volt aki azt irta hogy kilőtték shottgunnal a fejét.Valaki pedig hogy ő maga le szedte az 1. részben,valaki pedig azt hogy az emberek szedték le...
2015. jún. 5. 14:14
3/5 anonim válasza:
Hát pontosan senki nem tudja de lehet hogy egyszer kapunk választ a készitötöl
4/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy le akarták őket selejtezni, és ő ellen állt és feszítő vassal le szedték az arcát majd shotgun-nal rá lőttek, állítólag így szakadt le a karja is.
5/5 anonim válasza:
Egyébként meg állítólag a készítő annyira félt Bonnie-tól hogy nem mert újra le rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!