Mi történt a laptopommal?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom,s kiírja,hogy No bootable device,hit any key.Nyomok entert boot option menu,entert nyomok semmi,egy másik billentyút is megnyomok.Kiírja,hogy no bootable device please restart system.Mit csináljak vele?Tudnék újratelepítést is végrehajtani,de akkor oda az eredeti win8,ami oem kódos,s azt nem tudom.2015. máj. 24. 13:28
1/8 anonim válasza:
Az új laptopokon van recovery lehetőség, keress rá a kézikönyvben, hogy ezt hol éred el és akkor nem lesz oda a Windows 8-ad.
2/8 anonim válasza:
Én lefuttatnék egy merevlemez ellenőrzést
3/8 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon találtam semmit,igaz angolul se nagyon értek,magyarul nem sok mindent ír,ez egy Acer E 571 32344g50ma típusú laptop.Van rajta még gari,2013 júliusában vettem,de ezzel nem foglalkoznának úgy érzem.
2015. máj. 24. 13:39
4/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem áll fel a windows.
2015. máj. 24. 13:39
5/8 A kérdező kommentje:
Na most talán feláll,gyorsan csinálok egy helyreállítást.
2015. máj. 24. 13:42
6/8 A kérdező kommentje:
Ja,s köszönöm a válaszokat!:)
2015. máj. 24. 13:47
7/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk előtte 93%-ot mutatott a sentinel.
2015. máj. 24. 14:25
8/8 A kérdező kommentje:
Megint elkezdte.Sajnos szerviz lesz belőle úgy néz ki.
2015. máj. 24. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!