Mi történt a laptopommal, a sok reklámtól nem látom az oldalt néha?
Tegnap óta.
Valami vírus?
És villog a kurzor, nehéz kezelni.
És szinte minden oldalon van van jobbra lent egy reklám, amit míg nem x-elek be, addig nem tudok semmit csinálni.
Fent jobbra egy szürke mozgó lehajtható fül, ami akár a gép oldaláig behajlik, alatta reklám.
És rengeteg reklámablak nyílik nyílik titokban.
És időnként megjelenik, hogy akarom-e menteni vagy megnyitni a bk-coretag.js fájlt.
És úgy villog a kurzor, hogy sokszor nem találom hol van, mert ugrál.
Előbb egy oldalból semmit nem láttam, mert balra fent hirdetés, balra lent egy nagy szürke háromszög, balra egy hirdetés, úgyhogy mindent eltakart a hirdetés.
Elindítottam a Microsoft Security Essentials teljes vizsgálatát és nem történt változás.
Mi történt? Vírus vagy új reklámfajta ami zavarja a gépem?
Mit lehet tenni?
Köszönöm, kedves első válaszoló, a Malwarebytes megoldotta.
Vírus volt?
Ezt most időnként futtassam a gépen, és akkor rendet rak?
IE 7 különben.
Vagy lehet, összezavarodtam, Windows 7 és IE9?
Ennyire vagyok szakértő..........bocsánat
Kapcsold be az valós idelyű védelmét és időközönként futtasd le. Amennyiben ez megtörtént, hogy vírust kaptál az azt jelenti hogy rossz tűzfalad van mert átengedte a vírust. telepíts egy megbízható vírusírtó/tűzfal szoftvert (Eset Smart Security,panda cloud...stb).
Amennyiben vírus kerül a gépre az a többi böngészőt is megtámadja ebböl a szempontból lényegtelen melyik böngésző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!