Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom mit kezdjek a...

Inector kérdése:

Nem tudom mit kezdjek a laptopommal! HELP?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sürgős lenne:

Vettem kb. 3-4 hete egy HP Pavilion 15 Notebook PC-t és el szeretném adni, abból az árból meg összeraknék egy gamer asztali PC-t. A laptopot 150-ért vettem és eladnám olyan 130-140-ért eredeti Win8.1-gyel, és még van rajta 2év garancia. (kitűnő, szupergyors állapotban van, Windows 8 útmutató könyvvel)

Véleményeket kérnék mennyit ér!

Amit tud:

RAM: 1x8GB

CPU: 4x2GHz AMD

VGA: 512MB AMD Radeon 8400 + 8600M series

Vinyó: 1TB SATA

(pontosan nem tudom mi milyen márka de elég a vevőnek ennyit tudni)

NAGYON FONTOS aki esetleg tudni tanácsot adni hogy mit kezdjek, megéri-e eladni a laptopot és egy erősebb asztali PC-t venni!

A laptopot játékra használtam volna, de mivel nekem a VGA nem elegendő hogy ki tudjam használni ezért eladnám, az asztali PC-t is játékra használnám, viszont abba még tudok alkatrészt is cserélni...

2014. márc. 30. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyértelmű megéri eladni,majd asztalit venni. Amúgy pontos procit irhatnál...

Szerintem 130-at megér.

2014. márc. 30. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:

bukta ...

ahogy kiveszed a dobozabol ,-30%

plussz egy kp.-s vevo ritkasag szamba megy

ps: altalaban a vevo mindent tudni akar ;-)

2014. márc. 30. 21:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Na akkor:

CPU: A6-5200 APU with Radeon(TM) HD Graphics

(legalűbbis ez van írva az eszközkezelőn :D)

Ha 130-at ér és még ráfizetnék 30-50-et akkor kijönne egy normális gép ami a (jelenlegi) játékokat ultrán vinné?

ÖSSZEÉPÍTENÉM, NEM KOMPLETT GÉPRE GONDOLOK

2014. márc. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!