Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a facebookal?

Mi történt a facebookal?

Figyelt kérdés
meg probáltam bejelenkezni és ez a képernyő fogadott hogy változtassak nevet de sehogy se jön össze beírom a nevem és jpg formátumban azonosítani kellene magam de ezt nem értem hogy hogy csináljam vagy hogy kell. Valaki ha tudja léci irja már le.
2015. máj. 25. 17:46
 1/7 A kérdező kommentje:

igy néz ki az oldal ahonnan nem enged tovább

[link]

2015. máj. 25. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
???? képet is tudnál mellékelni ?
2015. máj. 25. 17:50
 3/7 A kérdező kommentje:
a hozzászólásomnál ott van
2015. máj. 25. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Személyiről kéri a scant / fotót. Gondolom az alsó sorban lévő 'négyzet're kattintva tudod kiválasztani a filet.

És mindezt onnan tudom, hogy én el olvastam amit a képen mutattál, ennyi a trükk.

2015. máj. 25. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

1.Start menu>control panel>network and internet connections>internet options>delete browsing history on exit>delete all

2.Ccleaner lefutattatas

3.Clear recently history menupont

4.Advanced Systemcare full scan

torold az osszes elozmenyt a cookiekat es mindent,ami a bongeszoddel kapcsolatban all. talan akkor megszunik a problemad.ha tovabbra sem szunt meg, toltsd ki az adatokat es kesz.

2015. máj. 25. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
KAMU ne csinálj semmit töröld a sütiket futtass egy Malwarebytes Anti-Malware t és jelentkezz be úgy ahogy eddig
2015. máj. 25. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen akkor történhet ha valami kamu névvel vagy fent és valakik jelentik ezt. Vagy a rendes neveddel vagy fent de ki akarnak tolni veled valaki. :c
2015. máj. 25. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!