Mi történt a facebookal?
Figyelt kérdés
meg probáltam bejelenkezni és ez a képernyő fogadott hogy változtassak nevet de sehogy se jön össze beírom a nevem és jpg formátumban azonosítani kellene magam de ezt nem értem hogy hogy csináljam vagy hogy kell. Valaki ha tudja léci irja már le.2015. máj. 25. 17:46
2/7 anonim válasza:
???? képet is tudnál mellékelni ?
3/7 A kérdező kommentje:
a hozzászólásomnál ott van
2015. máj. 25. 17:51
4/7 anonim válasza:
Személyiről kéri a scant / fotót. Gondolom az alsó sorban lévő 'négyzet're kattintva tudod kiválasztani a filet.
És mindezt onnan tudom, hogy én el olvastam amit a képen mutattál, ennyi a trükk.
5/7 anonim válasza:
1.Start menu>control panel>network and internet connections>internet options>delete browsing history on exit>delete all
2.Ccleaner lefutattatas
3.Clear recently history menupont
4.Advanced Systemcare full scan
torold az osszes elozmenyt a cookiekat es mindent,ami a bongeszoddel kapcsolatban all. talan akkor megszunik a problemad.ha tovabbra sem szunt meg, toltsd ki az adatokat es kesz.
6/7 anonim válasza:
KAMU ne csinálj semmit töröld a sütiket futtass egy Malwarebytes Anti-Malware t és jelentkezz be úgy ahogy eddig
7/7 anonim válasza:
Ilyen akkor történhet ha valami kamu névvel vagy fent és valakik jelentik ezt. Vagy a rendes neveddel vagy fent de ki akarnak tolni veled valaki. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!