Melyik a kedvenc asztali környezeted Linuxra és miért? Hogyan rangsorolnád őket, ha sorba kéne állítani?
Figyelt kérdés
KDE 5, XFCE, Mate, Cinnamon, Gnome Shell, Lxde, Unity, Pantheon2015. jún. 27. 21:28
1/3 anonim válasza:
Mate. Egyszeru mint a faek, hasznalhato. Gnome/unity erintokepernyon biztos jo lenne, de normalis eger/klavi komboval hasznalhatatlan, KDE regesreg elment az eyecandy overkill iranyaba, xfce kicsit nagyon fapados, lxde hianyos.
2/3 anonim válasza:
Az én rangsrom:
Unity, Cinnamon, Pantheon, Xfce, KDE 5, Mate, Lxde, Gnome Shell.
Hogy, mért a Unity a kedvenc asztali környezetem?
Hát ez egy jó kérdés, sok disztrot próbáltam már ki nem volt semmilyen gond, csak valamilyen oknál fogva mindig vissza tértem a Unity környezethez. :)
Bár mindenkinek más a véleménye...
3/3 anonim válasza:
Nekem a Gnome az abszolút kedvenc (légyszi ne pontozzatok le), meg talán még a Cutefish az ami tetszik a design-ja miatt, bár nemigen tudnám elképzelni, hogy azt használjam. Unity is jó lenne, ha egy kicsit fejlesztenének rajta. Az Xfce-ből sajnos hiányzik jópár funkció (tudom, azért hogy lightweight legyen), a KDE meg túl bugos nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!