Miért nem működik a kedvenc asztali témám Windows 7 Home Premium x64 rendszeren?
Még mindig nem érted? A témát amit használni akarsz nem a Windows 7 rendszerre íródott! Nem várhatod el a Windows 7 -től, hogy minden 10 évvel korábbi szoftvered működjön rajta!
Szedj le egy olyan klasszikus Windows témát, amit Windows 7 -re írtak (még beépítve is tartalmaz ilyeneket!).
Amúgy meg nem értem mi a bajod a Windows 7 beépített Aero témáival? Nagyon szépek, haladni kell a korral! Ennyi erővel akkor Windows 95 -öt is használhatnál... :)
Nem tudom, hogy a téma mennyiben más, mint az alap Windows kinézet, de Asztalon jobb egérgomb / Személyre szabás. Ott be tudod állítani régi kinézetűre a Windows-t.
Utána Tálcán jobb klikk / Tulajdonságok / tálcagombok -> ott a legördülőben beállíthatod, hogy milyen esetekben vonja össze a tálcagombokat. Így beállítható, hogy ne csak az ikont lásd, hanem a szöveget is mellé.
És a Tálca kicsivé alakítható.
Így egész régi Windows-os lesz a felület, ha jól értem az írásod, az általad letöltött témára hajazó.
A háttérképet meg ugye módosíthatod.
Egyébként valószínűleg azért nem működik, mert 64-bites a Windows-od! :D
Szóval akkor próbáltad így. Nem ez a kinézet kell?
16 vagy 32 bites a téma-program? Ha 16 bites, akkor megvan a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!