Asztali Gépet vagy Ipadet vegyek?
A legfontosabb, hogy mire van szükséged.
Hiába veszel ipad-et, ha az elvégzendő feladataidhoz nem megfelelő, mivel sok dolgot csak számítógépen érdemes csinálni.
Ha felesleges az xbox, akkor add el!
Ipad kényelmi szempontból bizonyos feladatokra jó - mobilitás, az ágyban böngészés filmnézés, utazás közben, ebook olvasás stb... Ha leginkább otthon tudsz netezni és otthon is filmezel a gépen akkor nem valószínű, hogy egy ipad-et ki fogsz használni.
szóval neked kell tudnod mit szeretnél.
Én is sokat gondolkoztam egy ipad megvételén, viszont alapvető, hogy legyen az embernek 1 jó számítógépe, mint egy munkabázis.
Ha a pénz nem számít abban az esetben mind1...
Személyszerint ha én ipad-et vennék akkor a legtöbb, amit csinálnék rajta, az könyv olvasás, böngészés, és kommunikáció (skype- email) mindezt az ágyból vagy bárhol máshol.
De ha erre gondolunk ha van otthon gépem akkor ezt leginkább gépen szeretem megtenni kivétel az olvasást mert az nagyon fárasztó a monitoron nézve. Viszont minek viszegessek valamit magammal kivétel ha munkához kell, mert a legtöbb esetben ha mész valahová akkor okkal mész oda és nem azért hogy az Ipad-en szórakozz nem?
Az egyetlen előny pl egy telefonnal szemben a nagy képernyőméret ami leginkább olvasás és filmnézéskor jelentős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!