Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asztali Gépet vagy Ipadet vegyek?

Nincsközödhozzá kérdése:

Asztali Gépet vagy Ipadet vegyek?

Figyelt kérdés
Már van egy gépem de már lassú. Viszont van egy xboxom de gépezek inkább, és van monitorom egerem stb csak gépet vennék.Ipadem nincsen de azért csak jobb egy gép, vagy nem tudom.

#gép #asztali #ipad.veszek
2015. jún. 24. 11:51
 1/3 kérdező.. ***** válasza:
Attól függ mennyit szánsz rá.
2015. jún. 24. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem 1erős asztalival jobbanjársz.
2015. jún. 24. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy mire van szükséged.

Hiába veszel ipad-et, ha az elvégzendő feladataidhoz nem megfelelő, mivel sok dolgot csak számítógépen érdemes csinálni.

Ha felesleges az xbox, akkor add el!

Ipad kényelmi szempontból bizonyos feladatokra jó - mobilitás, az ágyban böngészés filmnézés, utazás közben, ebook olvasás stb... Ha leginkább otthon tudsz netezni és otthon is filmezel a gépen akkor nem valószínű, hogy egy ipad-et ki fogsz használni.

szóval neked kell tudnod mit szeretnél.

Én is sokat gondolkoztam egy ipad megvételén, viszont alapvető, hogy legyen az embernek 1 jó számítógépe, mint egy munkabázis.

Ha a pénz nem számít abban az esetben mind1...

Személyszerint ha én ipad-et vennék akkor a legtöbb, amit csinálnék rajta, az könyv olvasás, böngészés, és kommunikáció (skype- email) mindezt az ágyból vagy bárhol máshol.

De ha erre gondolunk ha van otthon gépem akkor ezt leginkább gépen szeretem megtenni kivétel az olvasást mert az nagyon fárasztó a monitoron nézve. Viszont minek viszegessek valamit magammal kivétel ha munkához kell, mert a legtöbb esetben ha mész valahová akkor okkal mész oda és nem azért hogy az Ipad-en szórakozz nem?

Az egyetlen előny pl egy telefonnal szemben a nagy képernyőméret ami leginkább olvasás és filmnézéskor jelentős.

2015. jún. 24. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!