A processzor mennyire fontos a játékokhoz? Én személy szerint nem értek ilyenekhez. Ja és az alaplapot hol tudom megnézni ha lehet lépésről lépésre.
Ja és még egy kérdés ez a proci ez jó? Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
és kb mennyibe kerül?
Hülye gyerek!
Attól még ne leszek Intel fan, hogy elmondtam a tényeket, amelyeket te nem tudsz elfogadni.
Minek vetetsz a kérdezővel ilyen processzort? Semmi értelme. Legfeljebb csak használtan kap ilyet. Ha jól szolgál a jelenlegi, akkor nincs értelme cserélni, ha meg mégis kellene egy másik processzor, akkor választ szépen egy új foglalatot és arra épít. A VGA maradhat is, csak lap, CPU és RAM csere kell. Az egészet ki lehet hozni 30K-ból. Szépen vesz egy hibrid lapot, amire fel lehet építeni a konfigot.
11.-sre ne hallgass.
1 magos proci 2,8 ghz, gyenge...
a ramod és a videokártyádnak nagyobb proci jót tenne.
annyiban igaza van, hogy használtan lehet már csak kapni nagy valószínűséggel.
Ha mindent cserélni akarsz, biztos nem 30e lesz.
csak egy jó alaplap 20e ft-tól indul...
ramot venni bele még 8e ft kivétel ha többet akarsz.
proci ha vmi időtállobbat akarasz 40e ft
de min 25-33e ft-al lehet azt is számolni...
szóval, ha tudsz szerezni valami lga775-s foglalatú intel procit ami 2 magos és legalább 2,4ghz akkor ha nem több pár ezer ft-nál sztem érdemes belerakni a gépbe
Már találtam köszi azért
AMD A10-5800K 3.80GHz FM2 BOX
ASUS F2A85-M PRO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!