A processzor mennyire fontos a játékokhoz? Én személy szerint nem értek ilyenekhez. Ja és az alaplapot hol tudom megnézni ha lehet lépésről lépésre.
Ja és még egy kérdés ez a proci ez jó? Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
és kb mennyibe kerül?
dual-core procik már elavultak!
min quad-core kell.
proci a gép agya, ha játékba sokat kell számolgatnia a dolgokat akkor bizony megtorpan, de a legfontosabb a videokártya.
start - futtatás - beírod, hogy dxdiag és ott a "rendszer gyártója" az alaplap gyártója
a "rendszer típusa" meg az alaplap típusa
köszi akkor milyen procit vegyek szerinted ami nem tul drága? am ha jól olvastam akkoir az alaplapom MS.7592
Ehez milyen proci jó? Vagy egy rkat sz@r az alaplapom?:D
Attól függ milyen procit akarsz, mert ahhoz kell alaplapot nézni.
mivel nem mind egy milyen tokozású/foglalatú.
Ha minden igaz a tiéd LGA775 tokozású/foglalatú, tehát csak ilyen foglalatú intel procik mehetnek bele.
Ahhoz elég a 2 magos proci mondjuk.
csomóan azt mondják az intel hűűű de jó
a főnökömnek i3-s van 4 magos 3,1ghz-s a windows élmény indexe 7.1
nekem amd 651k van ami 4 magos és 3ghz-s és a windows élmény indexe 7.3
szóval szerintem az AMD proci jobb, főleg játékra, de neked ugye inteles az alaplap, szóval olyan kell bele...
de kezdjük azzal, hogy van 1 meglévő géped.
mikből áll?
mennyi ram?
milyen videokártya?
milyen processzor?
ahol az alaplap típusát megnézted ott megtudod nézni ezt is.
vagy ha windows 7-d van
start - vezérlőpult - rendszer - windows élmény index - részletes teljesítmény és rendszeradatok résznél, van minden számomra fontos információ.
Ha nem windows 7-d van, marad az előző, a dxdiag és az ott lévő adatok.
Proci:Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz részpontszám 3.6
Ram:4.00GB részpontszám 4.6
Videókártya:NVIDIA GeForce GT 630 részpontszám 6.6
Játékra szolgáló videokártya: 3583 MB - teljes elérhető grafikus memória részpontszám 6,6
Elsődleges merevlemez 122GB szabad (195GB összesen) részpontszám 5,9
Ennyi elég lesz?
jaja, elég ennyi info.
nos a géped úgy megteszi.
a proci tényleg ritka gyenge...
azt le kéne cserélni, keresni kell valami intel lg775 tokozású procit ami LEGALÁBB 2 magos és 3ghz körül van vagy ennél jobbat.
Csak nem tudom, honnan fogsz szerezni olyat, újonnan szerintem már nem lehet kapni olyan tokozásút/foglalatút.
használtan kell nézni vmit, olcsóbb is úgy.
gondolom max 10e ft-ból megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!