Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » AMD-sek, Vsync-et ti használtok?

AMD-sek, Vsync-et ti használtok?

Figyelt kérdés

Kinek hogy van beállítva és hogyan ajánlott?

60Hz a monitorom és amivel most játszom (ez nem túl lényeges) abban nincs vsync beállítás és ha catalyst-ben kapcsolom be akkor 30-ra korlátoz.

szóval melyik a legajánlottabb beállítás?

"Ki, hacsak.." vagy "Be, hacsak.." ??? köszönöm

2015. jún. 27. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj, nekem is 60Hz-es FullHD monitorom van, és én a VSync-et beszoktam kapcsolni, engem zavar az a 60 fps, de ez egyénfüggő, és az hülyeség hogy 60Hz-es monitornál nem látsz csak 60 képkockát másodpercenként, mert gondolom azok nem ismerik az FPS játékokat, vagy legyen az bármely játék, ha van 60 vagy 160 fps-em, akkor nem mindegy, sokkal folyamatosabbnak tűnik a játék. De ez csak az én véleményem. Jöhetnek a lepontozások! :D
2015. jún. 27. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Első vagyok, kiszoktam! Elírtam!

Epic FAIL! :D

2015. jún. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!