Nektek van külön gépetek, vagy a családdal egyet használtok? (17/f)
Én kezdem unni, hogy egy gépet kell használnom apáékkal!
Főleg, hogy én vettem a gépet a saját pénzemből! Nagyon sokáig gyűjtögettem! Szó sincs irigységről csak egyszerűen már szeretnék saját gépet de nem engedi :/ Nektek van külön vagy ti is egyet használtok velük?
Mi is sokáig így használtuk,konkrétan 2004-ben vettük a régi gépünket, azt 7 éven keresztül használtuk együtt, aztán most lett véve 2 (csak használt) mert a régi tropa lett.
Most én döntöttem úgy,hogy kell egy saját,új ugyanis a tanulásom miatt is muszály.
Egyébként ha te vetted a régit ,miért kéne még a mostanit is neked venned ?
"Mit csináljak, hogy nekem is lehessen? Max akkor engedné meg apa ha én vennék a pénzemből egy laptop-ot neki!"
Na álljunk meg, miért is neked kéne eltartani őket ilyen téren ?
Használtan rengeteg gépet találsz. Egyébként figyelmedbe ajánlom a Prohardvert ,ott a fórumon ha megkérdezed biztosan hozzáértő válaszokat kapsz... Nyugodtan fordulj hozzájuk bizalommal.
PCX-en a mini asztali számítógépek tényleg csak netezésre alkalmasak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!