Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy van az hogy kali linux-ba...

Hogy van az hogy kali linux-ban telepítsékor felhasználónak kért jelszót 3-szor sem engedélyezte első bejelentkezéskor?

Figyelt kérdés
3-szor újra telepítettem a rendszert mert telepítéskor megadott jelszó nem eggyezett meg az első belépéskor használttal nem fogadta el pedig még 60 szor is kipróbáltam egy két karaktert máshogy mintha elszúrtam volna és nem volt úgy sem jó nem hogy harmadszorra sem... ilyen velem nem volt még soha sem nem hogy háromszor egymás után... a másik problémám meg miután felraktam a kali linuxot egyáltalán nem birom újra rakni a windows 8.1
2015. jún. 21. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy felhasználóba probálsz belépni vagy a root-ba?
2015. jún. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!